Geriwellin Heli Peltola ja Juvan Kodinonnen Mari Harmoinen.GeriWell Oy:n Heli Peltola ja Juvan Kodinonni Oy:n Mari Harmoinen tyytyväisinä uudesta kumppanuudesta.

Paikalliset hoiva- ja kotipalvelut vahvistuvat Etelä-Savossa:

Geriwell Oy ostaa Juvan Kodinonni Oy:n

Juvan Kodinonni Oy siirtyy mikkeliläisen Geriwell Oy:n omistukseen ensi vuoden alussa. Kotiinvietävien palveluiden paikallisuus ja jatkuvuus mahdollistavat asiakkaiden arjen inhimillisellä, vastuullisella ja kestävällä tavalla pitkälle tulevaisuuteen.   

”Olemme jo aiemminkin palvelleet asiakkaita myös Juvalla,” kertoo GeriWell Oy:n toimitusjohtaja Heli Peltola. ”Arvostan yrittäjä Mari Harmoisen ja hänen moniammatillisen tiiminsä pitkäjänteistä työtä. Nyt on hyvä hetki yhdistää voimat ja varmistaa palveluiden jatkuvuus ja jatkuva kehittäminen asiakkaille, joille se on ensiarvoisen tärkeää.”

”Meitä yhdistää sama arvopohja,” korostaa Juvan Kodinonni Oy:n yrittäjä Mari Harmoinen. ”Siksi voimme huoletta luottaa asiakkaamme ja palvelumme GeriWell Oy:n huomaan” Asiakkaiden itsemääräämisoikeus, asiakkaiden ja omaisten toiveiden kunnioittaminen sekä kiireettömyys ovat nykyisin tärkeitä lähtökohtia haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden palveluissa. Se, että juuri ne ovat GeriWell Oy:n kaikessa toiminnassa näkyvät arvot, teki myyntipäätöksestämme Juvan  Kodinonni Oy:n  perustajan ja edelleen omistajana toimivan Inkeri Paunosen kanssa helpon. Juvalaisena yrittäjänä minulle tärkeää on myös, että läheisyys, paikallisuus ja yrittäjäpohjaisuus toiminnassa säilyvät. Suurten ketjujen toimintaperiaatteet kun ovat kovin erilaisia ja päätöksenteko tapahtuu kaukana.”

Yritykset yhdistyvät ensi vuoden alussa. Toiminnan ja palveluiden yhdistäminen aloitetaan jo ennen sitä. ”Asiakkaat eivät tule kokemaan mitään saumakohtaa,” korostaa Heli Peltola. ”Samat tutut hoitajat jatkavat uuden yrityksen palveluksessa. Asiakaskäynnin sisältö ja aika on edelleen asiakkaan päätettävissä eli asiakaslähtöisyys on tärkein palvelulupauksemme ja yrityksemme kestävä arvo. Toisaalta entistä suurempi hoiva- ja kodinhoitoammattilaisten henkilöstö ja leveämmät hartiat tuovat lisää tulevaisuuden turvaa – sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme. Lämminhenkisellä, osaavalla ja moniammatillisella joukkueella on ilo lähteä kohti tulevaa.”   

Lisätiedot:

GeriWell Oy, toimitusjohtaja Heli Peltola, puh. 044 726 2801, www.geriwell.fi
Juvan Kodinonni Oy, Mari Harmoinen, puh. 0400 563 187, www.juvankodinonni.fi

GeriWell Oy tuottaa kotiinvietäviä palveluja vanhuksille, vammaisille, lapsiperheille ja mielenterveysasiakkaille Etelä-Savossa. Palveluita ovat kotisairaanhoito, hoivapalvelut, perhepalvelut, kotipalvelut, tukipalvelut, omaishoito ja kotikuntoutus. Paikallisten yrittäjien omistaman GeriWellin toiminta on käynnistynyt Mikkelissä 2015, ja laajentunut asiakastarpeiden pohjalta nopeasti myös muualle Essoten alueille. Geriwell Oy:n henkilöstömäärä on 20 ja Juvan Kodinonni Oy:n liittymisen jälkeen 27.

Juvan Kodinonni Oy tuottaa kotiinvietäviä palveluja vanhuksille, vammaisille ja lapsiperheille Juvalla. Palveluita ovat koti- ja hoivapalvelut, kotisairaanhoito, saatto- ja asiointipalvelut sekä kotitalous- ja siivouspalvelut. Vanhanajan kodinhoitajapalveluissa kodinhoitaja tarjoaa kiireettömän vaihtoehdon kaikkiin kodin töihin. Kodinonni toimii monipuolisesti Essoten palvelusetelituottajana. Yritys on toiminut Juvalla 18 vuoden ajan.

Rekrytoimme

Nyt tarvitsemme myös lisää tekijöitä iloiseen joukkoomme! Juuri nyt haemme lähihoitajia ja siivoojaa. Täytä hakemus www.geriwell.fi/avoimet-tyopaikat.