Geriwell Oy on kotisairaanhoidon ja kotipalveluiden ammattilainen joka tarjoaa laaja-alaisia tuki- ja erityispalveluita arkeen.  Mielestämme jokaisella meistä on oltava mahdollisuus nauttia elämästä. Me autamme, kun omat voimat ovat vähissä tai elämä on muuten vain kiireistä. Autamme myös silloin kun haluat enemmän aikaa itsellesi, perheelle, ystäville ja harrastuksille.

Laaja-alaista ja paikallista osaamista asiakkaiden parhaaksi

Geriwellin toimitusjohtaja Heli Peltolalla on pitkä käytännön  kokemus lähihoitajana vanhusten hoitotyöstä mm. Mikkelin kaupungilla sekä Mikkelin Seudun Sotainvalidien tukisisaren tehtävissä. Sosionomiksi valmistumisen jälkeen Heli on auttanut kuntia palvelusetelijärjestelmien käyttöönotossa ja sähköistämisessä ensin  Etelä-Savossa ja tämän jälkeen Itäisellä-Uudellamaalla. Viimeiset vuodet ennen Geriwellin toimitusjohtajuutta Heli keskittyi kehittämään yksityisiä sosiaali – ja terveyspalveluja projektipäällikön tehtävissä sekä auttoi alueen sosiaali- ja terveysalan yritysten perustamisessa  ja valmistui samalla myös Yhteiskuntatieteiden maisteriksi pääaineenaan Hyvinvointipalveluiden kehittäminen. Helillä onkin pitkä kokemus yksityisten ja julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä sekä vankka osaamien isojen projektikokonaisuuksien vetämisestä.

Yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa

Geriwell haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme vain toimijat, jotka täyttävät toimintaamme tukevat laatu- ja palvelukriteerit mm. Lääkärikeskus Ikioman, Mikkelin Kuntopalvelu ja RL-Kotipalvelut

Luotettavaa toimintaa