MEDIATIEDOTE
Julkaisuvapaa 11.1.2016

Mikkeliläiset terveys-, kuntoutus- ja kotipalvelujen ammattilaiset yhdistivät osaamisensa uudessa yrityksessä:

Geriwell Oy:ltä apua elämästä nauttimiseen, ei vain selviytymiseen

Mikkeliläiset terveydenhuollon, kuntoutuksen sekä koti- ja kiinteistöpalvelujen ammattilaiset ovat perustaneet uuden yrityksen, jossa uskotaan verkostoitumiseen ja moniammatilliseen osaamiseen. Mikkelin Kuntopalvelun toimitusjohtaja, fysioterapeutti Arja Tiensuun, toimitusjohtaja Heli Peltolan (YtM) ja yrittäjä, toimitusjohtaja Nina Rasolan perustaman Geriwell Oy:n ydinajatuksena on olla kokonaisvaltainen tuki ja huolenpitäjä niin vanhuksille ja näiden perheenjäsenille kuin paikallisille lapsiperheillekin.

Yhteistyökumppaneina uudella yrityksellä ovat Lääkärikeskus Ikioma ja yrittäjien toimivat yritykset Mikkelin Kuntopalvelu ja RL-Kotipalvelut.

Tuttu hoitaja tuo turvallisuudentunnetta

Yrityksen palveluketju kattaa tilannekartoituksen ja keskustelun asiakkaan kanssa, hoitosuunnitelman laadinnan sekä kodin- ja kotisairaanhoidon palvelut. Paikallisesti ainutlaatuista on, ettei asiakkaan tarvitse enää lähteä pois kotoaan hoitotoimenpiteiden vuoksi, vaan tarvittaessa sairaanhoitaja, fysioterapeutti tai lääkäri tulee kotiin. Esimerkiksi laboratorionäytteet voidaan ottaa kotona. Tämä palvelu on aiemmin puuttunut Mikkelistä.

Asiakkaille on aina nimetty omahoitaja tai vastuuhenkilö, joka vastaa hoito-, palvelu- tai kuntoutussuunnitelman tavoitteiden toteutumisesta ja seurannasta.

Vanhuksille ja perheille apua kotisairaanhoidosta lakipalveluihin

– Tavoitteenamme on mahdollistaa ikäihmisille arvokas ja mielekäs vanhuus. On myös tilanteita, jolloin omaisten ja perheenjäsenten voimat loppuvat tai ulkopuolinen apu on tarpeen muista syistä, kertoo Geriwell Oy:n toimitusjohtaja Heli Peltola. – Tarvittaessa hoidamme kotipalveluiden ja kotisairaanhoidon lisäksi kiinteistön lumityöt, avustamme kauppareissuilla, lähdemme seuraksi teatteriin tai autamme viranomaispalveluissa. Meiltä asiakas saa etuusneuvontaa sekä juridiset palvelut, kuten testamentit ja edunvalvontavaltuutukset. Haluamme helpottaa ketä tahansa vanhuuteen varautumisessa, Peltola kuvaa.

Niin vanhuksia kuin lapsiperheitä auttaa arjessa kodinhoitaja-palvelu, joka muistuttaa perinteistä kodinhoitaja-konseptia. – Modernisti tuotettu kotipalvelu auttaa työn ja perheen vaatimusten keskellä uupuvaa äitiä tai isää. Jokaisella on lupa levätä ja hankkia apua arjen haasteisiin, Peltola sanoo.

Uutuuspalveluna vanhusasiakkaille on tulossa yhdessä Lääkärikeskus Ikioman kanssa avattava Senioriklinikka, joka tarjoaa yksilöllistä, kokonaisvaltaista neuvontaa ja terveydentilan kartoitusta ikääntyneille ja heidän omaisille.

Lisätietoja:
Heli Peltola
Toimitusjohtaja
Puh. 044 7262801
heli.peltola(ät)geriwell.fi


Geriwell Oy on mikkeliläinen koti- ja kotisairaanhoidon palveluja tarjoava yritys, joka on aloittanut toimintansa loppuvuodesta 2015. Yrityksen ovat perustaneet Mikkelin Kuntopalvelun toimitusjohtaja, fysioterapeutti Arja Tiensuu, RL-Huolinnan ja RL-Kotipalvelujen toimitusjohtaja Nina Rasola ja YTM Heli Peltola (Geriwell Oy:n toimitusjohtaja).